Futazás Triesztbe

Utazz velünk a Trieste Running Festival futóverseny helyszínére! Utazási partnerünk, a Studio Italia az alábbi utazást kínálja a versenyre utazóknak és kísérőiknek:

Program:

1. nap, péntek (2018. május 4.)
Indulás hajnalban Budapestről, Székesfehérvár, Siófok és Nagykanizsa városok érintésével.

Érkezés a Trieszt környéki hegyekbe dél körül. A busz az Óriások Barlangja előtt teszi le a csoportot, ami Európa egyik legnagyobb terekkel rendelkező, a nagyközönség által látogatható cseppkőbarlangja, a trieszti karsztok képződménye. A barlang látogatható, a belépés 12 Euro.

A hegytetőről egy 10 km-es panoráma útvonalon keresztül gyalog ereszkedünk le a csodálatos tengerparthoz, ahol a Habsburg család által épített gyönyörű természeti környezetben, közvetlenül a tengerparton található Miramare kastélyt lehet megtekinteni. A kastély belső, korhűen berendezett termei látogathatók, a belépés 10 Euro, 18 - 26 év között 8 Euro, 18 év alattiaknak ingyenes.

19.00 óra körül érkezünk a trieszti szállodába, ahol vacsora várja a csoportot.

2. nap, szombat (2018. május 5.)
A reggelit a szállodában fogyasztjuk el, majd sétára indulunk Trieszt belvárosába, megtekintjük a város nevezetességeit, híres templomait és kávéházait. Kora délután a kikötőből egy hajókirándulásra invitálunk, a trieszti öbölben, Muggia városkáig.

19.00 órára érünk vissza szállodába, vacsorázni.

3. nap, vasárnap (2018. május 6.)
Elfogyasztjuk a reggelit a szállodában, majd elindulunk a Trieste Running Festival futóversenyre. Aki esetleg nem fut, annak 11.00 óráig kell elhagynia a szállodai szobát!

A verseny után találkozó a csoporttal a szálloda halljában. 14.00 órakor indulás haza Triesztből - Budapestre, ahova a késő esti órákban érkezünk meg.

Utazás:
Kiváló műszaki állapotban tartott Bova busz, férőhelyek száma 53 fő, felszereltsége: dönthető ülések, dönthető lábtartó, légkondicionáló, webesto előmelegítés, hűtő, WC, Blaupunkt PA, CD, DVD, olvasólámpa, ASR kipörgésgátló.

Szállás:
Trieszt hangulatos belvárosától pár lépésre, a San Giusto negyedben található ez a 3 csillagos szálloda, ahonnan könnyen elérhető mind a történelmi belváros, mind a kikötő, illetve a várost körülvevő hegyvidék is.

A szobákat modern berendezés jellemzi, a szálloda szolgáltatásai közé ingyenes wifi használat a szálloda egész területén, bár, étterem, Sat-TV tartozik.

Ellátás:
Gazdag büfé reggeli várja a vendégeket, hideg-meleg és sós-édes változatokkal.

A vacsorához is igyekeznek a 0 km-es, helyi termékeket felhasználására, kiváló zöldség és hús és hal alapú ételeket kínálnak. Vegetáriánus, vegán és gluténmentes menü is rendelhető.

Részvételi költség
Utazás + Szállás (két vagy három ágyas szobában) 59.000 Ft/fő

A részvételi költség tartalmazza:

  • az utazást busszal
  • 2 éjszaka szállást
  • félpanziós ellátást
  • sztornó biztosítást

A részvételi költség nem tartalmazza:

további étkezéseket
a fakultatív programokhöz köthető díjakat (belépőjegyeket,a futóverseny nevezési díját, hajó jegyet)

*
Betegség, baleset és poggyászbiztosítás : 500 Ft / nap
** 
  Sport extra biztosítás : 250 Ft / nap

* kötelező
** a sportextra és az útlemondást csak a BBP biztosításhoz lehet kötni.
 

 

 

Fel