Karácsony

by Super User
on 14 április 2014

Újra itt a Karácsony! Lepd meg futó szeretteidet egy életre szóló élménnyel! Ajándékozz külföldi versenyre szóló nevezést!

Minden szempontból kiváló úticél Katalónia fővárosa, ahol egyaránt intenzív nappali és éjszakai élmények várnak az utazókra. Barcelonának egyedülálló, életörömet sugárzó hangulata mindenhol utoléri az ide látogatót: a Ramblán, a tengerparton, a kicsi, hangulatos éttermekben, kocsmákban, táncos mulatóhelyeken, no és a futóversenyen is. A versenyútvonalak megannyi történelmi, építészeti remekmű mellett haladnak el, így téve még emlékezetesebbé a "(fél)maraton élményt".

2017. február 12. Mitja Marató de Barcelona

Versenynevezés ára a regisztrált versenyzők számától függ. Jelenleg: 9.490 Ft


 

2017. március 12. Marató de Barcelona

Versenynevezés ára a regisztrált versenyzők számától függ. Jelenleg: 22.990 Ft

 

 

A város közelsége és a pálya vonalvezetése miatt jó választás egy kora tavaszi félmaraton, vagy maraton teljesítéséhez. Fusd Te is a tavaszi maratonodat Pozsonyban!

2017. április 2. Bratislava Marathon, Half Marathon

Maraton versenynevezés ára 2016. december 28-ig: 10.990 Ft
Félmaraton versenynevezés ára 2016. december 28-ig: 8.990 Ft

 


A festői szépségű Garda-tó csábít futókat az első alkalommal kiírt LaPonale hegyi versenyre, mely a maga nemében egyedülálló útvonalon (Ponale út) a Garda-tótól a Ledro-tóig vezet. A 10,5 km hosszú szakasz közel 600 méteres szintemelkedést is rejt magában, így a tájban gyönyörködés mellett komoly erőpróbára is kell számítani.

2017. április 25. La Ponale Running

Versenynevezés ára 2016. december 28-ig: 6.990 Ft

 

 

Tavaszi estékre ad kíváló programot Velence és környéke. Áprilisban egy kalandos, fejlámpás futásban fedezheted fel Velence belvárosát és útközben 51 kis hidat. Májusban a varázslatos velencei partvidékkel ismerkedhetsz Cavallino-tól Jesolo-ig egy esti félmaratonon! Itt a "szórakozás" a verseny után sem ér véget, hiszen hajnalig tartó party veszi kezdetét az éjszakai élet fővárosában Lido di Jesolo-ban.

2017. április 29. Venice Night Trail

Versenynevezés ára a regisztrált versenyzők számától függ. Jelenleg: 11.990 Ft

 


2017. május 27. Moonlight Half Marathon

Versenynevezés ára a regisztrált versenyzők számától függ. Jelenleg: 10.490 Ft

 

 

A világ szinte minden nagyobb városában, vagy érdekesebb vidékén rendeznek ma már futóversenyeket. Ha kedvesed rendszeres résztvevője hazai futóeseményeknek, akkor igazán örömteli ajándék lehet számára, egy nemzetközi versenyre szóló regisztráció. Nevezd meg a kiszemelt várost, vagy országot és küldd el nekünk a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, mi pedig megkeressük a megfelelő versenyt számára!

Versenyek az év minden hónapjában

Egy kis segítség a választáshozl >>

Írj egy levelet a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, ha megtaláltad a megfelelő versenyt!

 

 

 

 

Fel