Karácsony

by Super User
on 15 november 2017

Közeleg a Karácsony! Idén lepd meg futó szeretteidet egy életre szóló élménnyel! Ajándékozd meg őket, vagy magad egy versenynevezéssel!

Minden szempontból kiváló úticél Katalónia fővárosa, ahol egyaránt intenzív nappali és éjszakai élmények várnak az utazókra. Barcelonának egyedülálló, életörömet sugárzó hangulata mindenhol utoléri az ide látogatót: a Ramblán, a tengerparton, a kicsi, hangulatos éttermekben, kocsmákban, táncos mulatóhelyeken, no és a futóversenyen is. A versenyútvonalak megannyi történelmi, építészeti remekmű mellett haladnak el, így téve még emlékezetesebbé a "(fél)maraton élményt".

2018. február 11. Mitja Marató de Barcelona

Versenynevezés ára a regisztrált versenyzők számától függ. Jelenleg: 9.490 Ft

 

 

Neked mi jut eszedbe Prágáról? A jó sörök? A knédli és a káposzta? Esetleg Svejk? A macskakövek? A Hradzsin? Nekünk is, de mindezen felül még futni is jó Prágában! A versenyszervezésre itt nem lesz panaszod!  Nem dobálja az IAAF - a GOLD RACE minősítéseket, márpedig ez a verseny évek óta ezzel a minősítéssel bír. Gyakori, tartalmas frissítő állomások, sok zene, szép helyszín, rengeteg futó - ez vár rátok a Prága Félmaratonon.

2018. április 7. Prague Half Marathon

Versenynevezés ára a regisztrált versenyzők számától függ. Jelenleg: 26.990 Ft

 

 

Kiváló választás a Milánó Maraton, ha nem csak egy maratont szeretnél futni, hanem a leggyorsabb maratonod teljesítésére készülsz! A Milánó Maraton Olaszország leggyorsabbnak kikiáltott versenye. És ezenkívül mi szól még Milánó mellett? Könnyen megközelíthető; pont annyi látványossággal bír, ami egy hétvégébe belefér; divat-foci-opera rajongóknak kihagyhatatlan helyszín; és itt a legjobb aperitivózni a barátokkal.

2018. április 8. Milánó Marathon

22.990 Ft - 2017. december 14-ig
25.990 Ft - 2018. február 14-ig
28.990 Ft - 2018. március 22-ig

 

Velence és környéke egész évben kíváló úticél, mert az "Adria Királynője" titokzatos, megunhatatlan és elbűvölő! Áprilisban egy kalandos, fejlámpás futásban fedezheted fel Velence belvárosát és útközben 51 kis hidat is "megmászhatsz" a 16 km-s távon. 

2018. április 14. Venice Night Trail

Versenynevezés ára a regisztrált versenyzők számától függ. Jelenleg: 11.990 Ft

 

 

A nyugalmat árasztó tengerparti városban, a romantikus, fehér márványból épült Miramare-kastélyban és díszkertjében sétálva minden nő hercegnőként érezheti magát. Ajándékozd meg Hercegnődet, egy tavaszi trieszti versennyel. A verseny Duinoból indul, hogy aztán a kellemesen lejtős, tengerre néző útvonalon átadhassuk magunkat a futás örömének és felszabadultan érkezzünk meg Trieszt főterére.

2018. május 6. Trieste Running Festival

Versenynevezés ára 2016. december 28-ig: 8.990 Ft

 

 

A festői szépségű Riva del Garda nyár elején a második alkalommal megrendezett LaPonale hegyi versenyre invitál, mely a maga nemében egyedülálló útvonalon (Ponale út) a Garda-tótól a Ledro-tóig vezet a hegyen át. A 10,5 km hosszú szakasz közel 600 méteres szintemelkedést is rejt magában, így a tájban gyönyörködés mellett komoly erőpróbára is kell számítani.

2018. június 16. La Ponale Running

Versenynevezés ára 2016. december 28-ig: 5.990 Ft

 

 

Amikor külföldön futunk, szívesen viselünk olyan ruhadarabot, amiről látszik, hogy honnan jöttünk.
Te is szeretnéd, hogy a futóversenyen vagy épp a városnézés közben kiderüljön, hogy a magyar csapathoz tartozol? Akkor rendeld meg a képen látható kiváló minőségű Compressport Training T-Shirt-t, melyet hordhatsz sportoláshoz, vagy akár utcai viseletként is. Rendeld meg ITT!

Fel