17.08.2017
Kategória: Balca fut
Szerző: Balca

Gdyniába, Pomeránia szívébe utaztam Bencével, hogy részt vegyek az itt harmadik alkalommal megrendezésre kerülő IRONMAN 70.3 versenyen.

Részletek
21.11.2016
Kategória: Balca fut
Szerző: Balca

40 perc múlva Verona, az időjárás meg tök szar trágya. Eső és köd váltja egymást órák óta. Épp azt beszéljük, hogy szkippeljük Júliát idén. Nem fogjuk meg a mellét és inkább emberi időben megérkezünk a Garda-tóhoz. Verona azonban tartja magát a tervekhez, vár ránk, ott jó idő volt egész nap, még csak nem is hallottak semmilyen esőről arrafelé. Index jobbra tehát a Verona Sud táblánál.

Részletek
14.09.2016
Kategória: Balca fut
Szerző: Balca

Állok a derékig érő Fertő-tóban, Podersdorfnál reggel 7 órakor. Beszarásnak nyoma sincs, de ha már itt tartunk, pisilnem azért mégis csak kell, amit fa arccal a "Kollégákhoz" hasonlóan okosba megoldok. Komolyra fordíva, simán parázhattam volna, hiszen 11-12 órás versenysportolás várt rám, ami kb. kétszer annyi, mint amennyit eddig ebben a műfajban valaha végeztem.

Részletek
16.06.2016
Kategória: Balca fut
Szerző: Balca

Amikor hosszabb utazásra szánja el magát az ember (magyarul én), akkor általában a környezetétől jelentősen eltérő helyszínt választ, hogy tengert, magas hegyeket, lenyűgöző építményeket lásson testközelből. Ennek némileg ellentmond legutóbbi célpontunk, Ceske Budejovice kiválasztása. Ugyanakkor mindig is szerettem volna Prágán és a domasovi autópálya rendőrségen kívül más cseh helyeken is több időt eltölteni.


Részletek
18.03.2016
Kategória: Balca fut
Szerző: Balca

Hello, It’s me. Pont Adele szólalt meg a TV-ben, miközben ölembe vettem a notebookot és a 40. születésnapom kapcsán elkezdtem a szezonom megkezdéséről írni. Judit mondaná is, hogy sorsszerű. Ja, az, valójában óránként 1X leadják, szóval ló…t sors. Kb. így állok a 40. évemhez is. Ez csak egy szám, nincs benne semmi varázslat. Egyébként sem érzem magam többnek, mint 39. A körülöttem lévőket szerintem jobban izgatta, mint engem, szóval e miatt nem tervezek semmi határidős teljesítést, vagy bakancslistás őrületet.

Részletek
Fel