10.01.2018
Kategória: Balca fut
Szerző: Balca

A versenyeket és a rendszeres futóedzéseket november közepén a Garda-tónál hagytam, hogy három hét pihenőt követően nekilássak a 2018-as versenynaptár megálmodásának. Sorban jöttek a lehetőségek, az új helyszín ötletek és az óhajok, végül ez lett belőle, íme:

Részletek
17.08.2017
Kategória: Balca fut
Szerző: Balca

Gdyniába, Pomeránia szívébe utaztam Bencével, hogy részt vegyek az itt harmadik alkalommal megrendezésre kerülő IRONMAN 70.3 versenyen.

Részletek
21.11.2016
Kategória: Balca fut
Szerző: Balca

40 perc múlva Verona, az időjárás meg tök szar trágya. Eső és köd váltja egymást órák óta. Épp azt beszéljük, hogy szkippeljük Júliát idén. Nem fogjuk meg a mellét és inkább emberi időben megérkezünk a Garda-tóhoz. Verona azonban tartja magát a tervekhez, vár ránk, ott jó idő volt egész nap, még csak nem is hallottak semmilyen esőről arrafelé. Index jobbra tehát a Verona Sud táblánál.

Részletek
14.09.2016
Kategória: Balca fut
Szerző: Balca

Állok a derékig érő Fertő-tóban, Podersdorfnál reggel 7 órakor. Beszarásnak nyoma sincs, de ha már itt tartunk, pisilnem azért mégis csak kell, amit fa arccal a "Kollégákhoz" hasonlóan okosba megoldok. Komolyra fordíva, simán parázhattam volna, hiszen 11-12 órás versenysportolás várt rám, ami kb. kétszer annyi, mint amennyit eddig ebben a műfajban valaha végeztem.

Részletek
Fel