Kedves Futazó!

Amikor külföldön futunk, szívesen viselünk olyan ruhadarabot, amiről látszik, hogy honnan jöttünk.
Te is szeretnéd, hogy a futóversenyen vagy épp a városnézés közben kiderüljön, hogy a magyar csapathoz tartozol? Akkor rendeld meg a képen látható kiváló minőségű Compressport Training T-Shirt-t, melyet hordhatsz sportoláshoz, vagy akár utcai viseletként is.A póló ára bruttó 10.990 Ft, de azok a versenyzők, akik nálunk regisztráltak már valamely futóversenyre, bruttó 8.990 Ft-os kedvezményes áron tudják megvásárolni a pólót!
Fontos! Kérünk, hogy a mellékelt táblázat figyelembevételével rendeld meg a pólót!A kedvezményes árat a Futazás.hu Kft. 10401213-50526689-74551009 bankszámlájára utald át. Az átutalás közleményében tüntesd fel a nevedet és a születési dátumodat! Ha elakadtál a kitöltésben, vagy valamilyen fatális véletlen miatt, nem nálunk regisztráltál a versenyre, netán egyéb kérdésed van, állunk rendelkezésedre a contact@futazas.hu e-mail címen!

Hungary Training T-shirt by Compressport

Termék leírása:

A Training T-Shirt lazább szabásával, minimális súlyával, puha anyagával és letisztult vonalvezetésével kényelmes viselet, amelyet nemcsak edzés közben, de az utcán is nyugodtan felvehetsz, sőt, egy idő után azt veszed észre, hogy le se akarod majd venni. Hidrofób anyagszerkezete a nedvesség megtartása helyett gyorsan elpárologtatja azt az anyag külső felületére valamint gyorsan szárad, így nagy melegben és kemény, izzasztó edzés közben is komfortos marad.

- Nem testre simuló, így a mindennapok során is jól hordható fazon.
- Hátoldali enyhén kompressziós anyagbetét, amely a jó tartás és a vállak helyes állásának biztosításával segíti az optimális légzést a kemény edzésmunka közben.
- Kiválóan szellőző anyagának köszönhetően az edzés utáni regeneráció során is kellemesen viselhető.
- Rendkívül könnyű, mindössze 80 grammos tömeg.
- Speciális varrásai hosszan tartó viselés esetén sem okoznak bőrirritációt.
 
Technikai specifikáció:

Hidrofób: vízlepergető szálak elszívják a nedvességet a bőrről anélkül, hogy megszívnák magukat, így nincs több kellemetlenül nedves és nehéz ruha ami irritálja a bőrt és nem szárad meg.

100% varrás nélküli mikroszálas anyag, könnyű és nagyon puha.

A ruházat anyagába szőtt enyhén kompressziós anyagbetét, amely elősegíti a helyes testtartást a hosszú és intenzív mozgás közben, valamint biztosítja vállaid megfelelő pozícióját, elősegítve ezáltal a helyes és hatékony légzést és oxigénellátást.

Ultra könnyű súlyú, amit nedvesen is megőriz, mivel anyaga nem vesz fel vizet.

- A megrendeléshez add meg az alábbi adataidat és kattints a küldés gombra! -


  
Fel