Médiaajánlat

Azzal a céllal indítottuk el a Futazás.hu oldalt 2013-ban, hogy legyen egy olyan magyar nyelven is elérhető felülhet, ahol a külföldi futóversenyekről található meg minél több hasznos, praktikus információ futók számára. 

Mára oldalunk látogatottsága eléri havi átlagban a 10000 főt, a közösségi médiában (Facebook) megközelítően 3000 fő kedveli, követi a Futazás.hu-t. Honlapunkon szívesen adunk teret futóknak szánt termékek, szolgáltatások népszerűsítésére, bemutatására, akár egy banner elhelyezésével, vagy pr cikk megjelenésével.

Ha szeretnéd terméked, szolgáltatásod hirdetését a Futazás.hu olvasótáborához eljuttatni, akkor Kövér Balázshoz fordulj: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., telefon: 70/7080-342

Megjelenési lehetőség Versenyszervezőknek: 

A Futazás.hu oldalt nem csak a külföldi versenyek miatt látogatja a hazai futóközönség, hiszen - időszakosan - épp úgy megtalálhatóak az oldalon  hazai versenyek is.

A versenynaptár, valamint a részletes verseny leírásokat tartalmazó oldalunk kínál jó lehetőséget egy-egy esemény bemutatkozására. 

További együttműködési lehetőség: a versenyregisztráció részleges, vagy teljeskörű lebonyolítása a Futazás.hu által. 

Megjelenés a versenynaptárban Részletes verseny leírás Verseny regisztráció
Verseny nevének, időpontjának és a verseny hivatalos weboldalának közzététel a versenynaptárban

Részletes verseny leírás fotókkal, utazási és szállás ajánlóval a honlapon
http://www.futazas.hu/versenyek

Versenyregisztráció lebonyolítása a www.futazas.hu oldalon keresztül. (Adatbekérés, nevezési díjak beérkezésének monitoringja)
  Facebook megjelenés ( Szervező által választott időpontban) Részletes verseny leírás fotókkal, utazási és szállás ajánlóval a honlapon
 

Verseny nevének, időpontjának és a verseny hivatalos weboldalának közzététel a versenynaptárban:

Facebook megjelenés (szervező által választott időpontokban)
   

Verseny nevének, időpontjának és a verseny hivatalos weboldalának közzététel a versenynaptárban:

 

 

 

 

 

 

 

 

Fel