03.06.2017
Kategória: Maraton élmények
Szerző: Halász Péter

Az egész valszeg ott kezdődött, hogy kései futókarrierem derekán már elkezdett piszkálni, hogy nem értem a szakzsargont és amikor emberek lelkesen beszélgetnek VO max-ról, meg pronáló lábról, akkor én csak pislogok, mint miskolci kocsonyában az a bizonyos kétéltű.


Részletek
30.05.2017
Kategória: Maraton élmények
Szerző: Zala Judit - Fekete Zsuzsanna

Fekete Zsuzsanna, az első magyar nő, aki teljesítette a World Marathon Majors sorozatot, amikor 2017. április 17-én célba ért a Boston Marathonon, ezenkívül további 19 külföldi maratonon állt már rajthoz. Naná, hogy kíváncsiak voltunk rá és futós, utazós élményeire!


Részletek
15.05.2017
Kategória: Maraton élmények
Szerző: Annipanni

Bármennyire is szeretnénk, sajnos nem tudunk minden futóversenyen részt venni, így nem is lehet minden versenyről személyes tapasztalatunk.

Osszátok meg itt a futazásotok, vagy egy emlékezetes maratonotok történetét!

Részletek
14.05.2017
Kategória: Maraton élmények
Szerző: Léhart Zoltán

Előzmények - Először kanyarodjunk vissza a kezdetekhez. Az Úr megteremté a férfit… Na, ennyire azért mégse. Az Úr 2013-dik esztendejében, annak is a novemberében, amit az ősmagyarok az enyészet havának hívtak. Munkám során sokat ülök (kocsiban, asztalnál, stb.), ami meglehetősen mozgásszegény életmód volt...


Részletek
10.05.2016
Kategória: Maraton élmények
Szerző: Móczárné Nagy Márti

Az idő nagyon kegyes volt hozzánk az idei Salzburg Marathonon, csak a végén kezdett szemerkélni az eső, de nem is ez volt a lényeg. Kb. 4 ezer induló volt és mi, "félmaratonisták" együtt rajtoltunk a maratont futókkal (nekik 2 körös volt a verseny).

 

Részletek
Fel